Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napokig hangos volt az iskola a történtek után. A Roxfortban semmi sem marad titokban, a festményeknek köszönhetően már másnap reggelre mindenki tudott mindent. A pletykára mindig éhes diákok egymásnak adták át a sztorit, ami már meg sem közelítette a valóságot. Ron kedvence az volt, hogy Piton és Krum párbajoztak egymással Hermione kegyeiért, a lány azonban érhető módon ezt utálta legjobban. Hallottak azonban már olyat is, hogy Krum régóta szeretett volna leszámolni Pitonnal, mert anno, négy évvel ezelőtt Piton segített az ál-Mordonnak elkábítani őt.

A légből kapott mesék egyre vadabbak lettek. Azok, akik ott voltak, próbálták tisztázni a dolgokat, de mintha meg sem hallották volna őket. A legutolsó verzió az maradt, hogy Viktor és Piton párbajoztak, mert összevesztek azon, hogy ki táncol jobban. Ezt, Pitont ismerve, vicces volt elképzelni, pont ezért lett sikere ennek a történetnek. Harryék sejtették, hogy professzoruk nem fog elájulni a boldogságtól, ha meghallja ezt, ha ugyan eddig nem jutott már a fülébe. Fogalmuk sem volt ugyanis, hogy Piton mit hallott, vagy mit nem, sőt még azt sem, hogy hol van.

A Gyengélkedőn tett látogatás utáni első reggelen hallották panaszkodni a mardekárosokat, hogy meg szerették volna látogatni kedvenc professzorukat, ám Madam Pomfrey azzal fogadta őket, hogy Piton elhagyta a Gyengélkedőt. Valószínűleg a saját szobájában tervezett lábadozni ezek után, de nem volt elég bátor diák, aki oda bekopogott volna.

Hermione a történtek után is aggódott, főleg, mert McGalagony kihírdette, hogy a bájitaltan óráik egész héten elmaradnak. Akkor még sincs annyira jól Piton..mi másért maradnának el az órák? Az is nagyon zavarta, hogy a diákok még inkább sztárolták Viktor Krumot, amiért kiütötte Pitont. A lány persze belátta, a professzor sosem tett érte, hogy a diákjai megkedveljék, de hogy még örülnek is neki, azt túlzásnak találta. Egyébként is harapós kedvében volt, mivel folyton kapta a szúrkálódásokat,hogy neki nem elég a sztár kviddicsező, még a mogorva bájitaltan professzorra is kivetette a hálóját. Ezt persze a mardekárosok terjesztették, és igazából senki sem vette komolyan, de jó volt csámcsogni rajta.

Az elkövetkező napokban Draco volt a lány legfőbb támasza. Piton továbbra is távollétével tüntetett, ami miatt a lány aggodalma tovább nőtt, emellett próbálta elkerülni Viktort, akinek továbbra sem tudott teljesen megbocsátani. Kedvelte a fiút, igen, de a táncpróbán történtek annyira összezavarták, hogy egyelőre nem tudta, mit kezdjen vele. Malfoy átérezte a helyzetét, ezért sokszor megszöktette a lányt, hogy alaposan ki tudják beszélni magukat. Hol a park egyik csendes, eldugott zugában ülve beszélgettek, hol felszöktek a Csillagvizsgáló toronyba Harry köpenye alatt. Annyira profi módon csinálták, hogy senkinek nem tűntek fel késő esti vagy éjszakai kirándulásaik. Hermione ezért különösen hálás volt, nem tetszett volna neki egy újabb pletyka, amiben egy harmadik fiúval szerepel.

Nagyon hamar elérkezett a szombat, a valentin napi bál napja. Hermione, Ginny, Ron, Harry és Draco korán keltek, hiszen aznap volt a Roxmortsi kimenőjük is. A két lánynak ez különösen fontos volt, ott készültek ugyanis ruhát vásárolni a bálra. A fiúk is izgatott voltak, de egészen más okból. Egyetlen táncpróbájuk volt, és ez nem győzte meg arról őket, hogy menni fog nekik a keringő,és az sem segített rá, hogy a lányok egyfolytában ezzel cukkolták őket. Egy gyors falunézés után kettéváltak, a lányok elindultak vásárolni, a fiúk pedig beültek addig a Három Seprűbe.

A Varázsos Viselet Szalon az egyik legnagyobb épület volt Roxmortsban, és nem volt lány, aki nem alélt volna el, mikor belépett. A szalon közepén egy óriás kör alakú csarnok fogadta a vásárolni kívánt hölgyeket. Körös-körül puha fotelek és aranyszegélyes tükrök gondoskodtak a vendégek kényelméről. Két emeleten, összesen 15 szobában volt kiállítva több száz ruha. Voltak a hagyományos estélyi ruhák, minden színárnyalatban, de akadtak varázslattal felturbózott viseletek is: volt, amelyik a színét váltogatta, de olyan is volt, aminek melltűje keringő dallamot játszott. Hermione minden gondja ellenére izgatott volt a sok gyönyörű ruha láttán. Ő is Ginny megmaradtak a hagyományos viselet mellett, ezért a második emeletre vették az irányt. Rögtön ott termett egy boszorkány, aki minden kívánságukat leste. Ginny ruháját viszonylag hamar megtalálták, vörös hajához egy kitűnően passzoló zöld estélyit vett. Lágy esése és apró kövekkel kirakott felsőrésze azonnal megfogta a lányt, akinek más sem járt a fejében, csak hogy Harrynek hogy fog tetszeni.

Hermionének már nehezebb dolga volt. Rengeteg ruhát próbált fel, de valahogy nem találta a megfelelőt. Mindenképpen sötét színűt szeretett volna, úgy gondolta, fehér bőrét egy világos ruha csak jobban sápasztaná. A segítő boszorkánynak nem vette el a kedvét a dolog, újabb és újabb ruhákkal jelent meg. Hermione már épp arra készült, hogy feladja, mikor meglátott egy báli ruhát, amitől elállt a lélegzete.

Csak végig kellett simítania a fekete csipke anyagon, és tudta, megtalálta az igazit. A szoknya hátsó része majdnem a földig ért, elöl azonban merészen rövidre volt hagyva. A felsőrész pánt nélküli volt, és akárcsak Ginnyé, kövekkel volt kirakva. Nem túl kihívó, de azért csábító dekoltázst varázsolt viselőjének. Ginny türelmetlenül várta, míg Hermione a próbafülkében bajlódott ruha hátulján lévő kapcsokkal. Mikor azonban a lány végre kijött, Ginny nem jutott szóhoz.

Hermione gyönyörű volt, domborulatait és nőies vonalait a ruha hol kiemelte, hol éppen csak sejtetni engedte. Bár a ruha szabadon hagyta Hermione nyakát, vállait és lábait, mégsem volt közönséges, elegáns volt és hihetetlenül csábító.

Ginny nem tehetett róla, de magában csak arra tudott gondolni, hogy ha Piton meglátja a lányt, nem fog tudni tovább ellenállni.

-Krum el fog ájulni tőled-mondta mégis, mert nem akarta, hogy Piton nevének hallatán elmenjen Hermione jó kedve.

Hermione szomorkásan rámosolygott. Örült annak, hogy Ginnynek tetszik a ruhája, de magának nem tudott hazudni. Nem tudta, hogy báijtaltan tanára megjelenik-e egyáltalán a bálon, de szerette volna, ha látja őt így. Félt az estétől. Viktor ugyan eddig nem közeledett hozzá, de a lány sejtette, ez nem marad így sokáig. Ráadásul ma valentin nap van…

Hermione még mindig nem tudta eldönteni, hogyan is álljon hozzá. Ha Piton nem lenne, egyértelmű lenne a dolog: újra megpróbálná vele, hiszen annak idején is csak a távolság volt gond közöttük. De Pitont és a csókjait nem tudta kiverni a fejéből.Annyira tanácstalan volt, hogy Ginnytől krt tanácsot, mert tudta, a lány kíméletlenül őszinte, és neki most erre van szüksége.

-Hermione-sóhajtott nagyot a vörös hajú lány. Már elmondtam a múltkor is neked, tegyél le Pitonról. Nem vesz téged komolyan, és nincsen jövőtök. Viszont Viktor odáig van érted. Okos, kedves és ráadásul nagyon jól alakult a kapcsolatotok pár éve. Hallgass rám Hermione, jót akarok neked. Ma este hagyd végre, hogy Viktor közel kerüljön hozzád.Hátha végleg kitörli Pitont a fejedből.

Hermione kelletlenül, de igazat adott a lánynak. Miközben a Három Seprűben ültek, nem vette ki részét a társalgásból, annyira elmerengett a tanácsokon. Úgy döntött, ad egy esélyt Viktornak. Talán tényleg boldoggá tudja tenni…

Hamar visszaindultak a Roxfortba, a lányok már így is azon aggodalmaskodtak, hogy nem fognak elkészülni, bár volt még három óra a bálig.A fiúk leültek varázslósakkot játszani, Hermione, Ginnyi, Parvati és Levander pedig birtokba vették a lányok hálószobáját.

Hermione sokáig áztatta magát a zuhany alatt, miközben próbált nem az előtte álló estén és Viktoron gondolkodni. A frizurájára nem kellett sok időt szánnia, egy pár ügyes pálcamozdulat segítségével kisimította a haját és kontyba fogta. Néhány tincset kihúzott, amit viszont visszagöndörített, így azok szabadon repkedtek a feje kerül. A sminkkel már nehezebb dolga volt: ritkán festette magát, így azt sem igazán tudta, mi állna jól neki. Ebben végül Parvati sietett a segítségére, a lány percek alatt csodás sminket készített neki. Főként Hermione nagy, barna szemeit emelte ki, amitől a lánynak igéző és vadító pillantása lett. Még Hermione is elpirult, mikor tükörbe nézett, nem szokott így kinézni. Mikor végre magára öltötte az új ruháját, felvéve hozzá megfelelő cipőjét, lesétált a klubhelységbe.

Nem egy döbbent nyögést hallott a fiúk felől. Ron meg sem tudott szólalni, csak tátogott mint a hal. Neville bókolni próbált neki, de saját szavait is összekeverte, így végül elvörösödve arrébb állt. Harry volt talán az egyetlen, aki nem figyelt rá, ő ugyanis éppen a szintén meseszép Ginnyt csodálta. Mire az előcsarnokba értek, ott már rengeteg diák várakozott.

-Hermione….nem tudok..nem találok megfelelő szavakat ...

Hermione arcát enyhe pír öntötte el, jól estek neki Viktor szavai. Büszkén karolt a férfiba, miközben kalapáló szívvel várta, hogy megnyissák a bált. Nemsokára meg is jelent McGalagony, aki elégedetten nézett végig a három pároson. Ő maga éjkék talárban feszített, oldalán pedig Flitwick professzor állt.

Felcsendült a zene, mire lassan elindultak. Hermione és Krum volt az első páros, után Harry és Ginny, legvégül pedig Ron és Luna, aki zavartnak tűnt, de nagyon csinos volt fehér miniruhájában. Hermione már annyira lámpalázas volt, hogy körül sem mert nézni, csak és kizárólag Viktort nézte, aki viszont önelégült mosollyal vette tudomásul, hogy az ő táncpartnerét mindenki irigyli tőle, a teremben lévő fiúk ugyanis le sem vették szemüket Hermionéról.

A lány érzékelte ezt, és bár feszélyezte a dolog, jól estek neki az elismerő pillantások. Mikor táncolni kezdtek, Hermione úgy érezte, végre minden gondját maga mögött hagyja.Kecsesen forgott, és lépkedett, és még az sem tudta elvenni a kedvét, hogy Krum néha néha a lábára lép, ahogyan a próbán.Itt ált az iskola színe előtt, és fenséges ruhájában keringőzött a fiúval, aki imádja. Mit kívánhatna még?

A dolog egy pillanat műve volt. Krum olyan szerencsétlen lépett, hogy megtaposta Hermione ruháját, ami majdnem végig szakadt, éppen csak takarta fenekét a vékony anyag. Viktor kétségbeesetten próbált talpon maradni, de hiába, ijedt arccal vágódott el a nagy terem kövén, majd óriásit ordított.Madam Pomfrey odarohant hozzá, pár másodperc alatt megállapította, hogy a fiúnak eltört a lába, és elcipelte magával a Gyengélkedőre.

Hermione pedig ott állt, megalázva, megtépett ruhában, és könnyek szöktek a szemébe. Tudta, hogy el kéne menekülnie, de a lába nem engedelmeskedett. Ott állt, szemben a nevető mardekárosokkal, és azt kívánta, bár megnyílna alatta a föld. Annyira kétségbe volt esve, hogy nem hallotta a felé tartó lépteket, csak forróságot érzett a dereka tájékán. Lenézett, és megdöbbenve vette észre, hogy ruhája már nincs elszakadva, ugyanolyan állapotban van, mint mikor felvette. Végiggondolni sem volt ideje, hogy hogyan történhetett, amikor egy hangot hallott közvetlenül a háta mögött.

-Ms Granger. Szabad egy táncra? Hermione csak lassan mert megfordulni. Álmodik? Vagy rosszul hall?

Ám mikor megfordult teljesen, elképedve vette tudomásul, hogy nem, nem álmodik. Valóban Perselus Piton áll ott, kezét nyújtva felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://vandahpfanja.blog.hu/api/trackback/id/tr304638991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása