Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vannak olyan pillanatok az életben, amiket nem lehet elfelejteni. Örökre ott marad az ember fejében, még akkor is, ha kis időre sikerül száműzni. A legváratlanabb pillanatban tör elő újra, hogy mély sebeket okozzon.

Perselus Pitonnak sok ilyen pillanat volt az életében, ám kevés olyat tudott volna mondani, ami annyira fájt volna, mint az, mikor Hermione az arcába csapta az ajtót,majd egy másik férfival töltötte az éjszakát. Piton sokáig álldogált Viktor lakosztálya előtt, mint akinek földbe gyökerezett a lába. Titkon talán azt várta, Hermione meggondolja magát, és kisétál az ajtón. Erre azonban hiába várt, a lány ott maradt.Piton életében először nem tudta, mit tegyen. Ha szívére hallgat, betöri az ajtót, és péppé veri a kviddics sztárt, vagy valami hatásos átkot küld rá. Az esze azonban folyamatosan azt dübörögte, hogy menjen onnan, felejtse el, lépjen tovább…

Az est tovább részét egy üveg Lángnyelv Whisky társaságában töltötte,de hiába kábult el tőle, a fájdalom nem múlt, és elaludni sem sikerült. Fel-alá járkált szobájában, bosszún törve a fejét. Bosszúja nem Hermione ellen irányult, haragja sokkal inkább Krumnak szólt. A lány tettét, ha fájt is, meg tudta érteni. Ő küldte el..ő döntött így.. Helyesnek találta, de nem tudta a terhet tovább cipelni. Az ő karjában is fekhetne…ő mellette is ébredhetne…ő csókolhatná most, nem az a felvágós pojáca. Úgy érezte, lelke darabokra szakad, így elővett még egy üveget. Mire végzett vele, már nem érzett fájdalmat, lassan a saját nevét sem tudta. Kicsit sem bánta, bár Piton nem volt gyáva, élvezettel vette igénybe a könnyebbik utat,az alkohol mámorító és felejtő hatását. Pár perc múlva már elnyúlva feküdt ágyán, üveggel a kezében nyomta el az álom.

Piton fejében az a kép élt, hogy Hermione nagyszerűen szórakozik Viktor Krum társaságában. A valóság azonban egészen más volt. A lány már az ajtócsukáskor küzdött könnyeivel, de mikor bezárult mögötte már nem tudta visszatartani: zokogva omlott Viktor karjaiba. „Hermione, kérlek, ne csináld” visszhangzott a fejében. Számára is egy kitörölhetetlen pillanat maradt, ahogy a férfi elkínzott arccal kérleli, hogy ne töltse mással az éjszakát. Örülnie kellett volna, de nem tudott. Piton továbbra sem akarta megadni neki azt a biztonságot, amit egy felnőtt kapcsolat nyúlhat. Nem akart szerető lenni, akármennyire is vágyott a férfira. Fizikai fájdalmat okozott felidézni a csókjukat és a közös éjszakáikat. Heves sírása közben nyakláncát szorongatta, és azt kívánta, bár betörné a férfi az ajtót és elvinné innen, megszöktetné, csillapítaná a nem múló fájdalmat a szívében…

Viktor tanácstalanul álldogált a zokogó lány felett, nem így képzelte el az elő közös éjszakájukat, ráadásul fogalma sem volt mi a baja. Hiába kérdezgette, vígasztalta, nem lett meg a hatása. Végül főzött neki egy nyugtató teát, amitől a lány álomba merült. Viktor nem használta ki a helyzetet,ágyába vitte a lányt, betakarta, ő maga pedig a kanapéra feküdt. Sokáig gondolkozott még, de nem jutott dűlőre Hermionét illetően. Úgy döntött,elnapolja a problémát, holnapra már talán a lány is tud majd beszélni arról mi bántja. Pár perc múlva már ő is aludt, a kastélyra pedig csend borult.

A reggel senkinek nem adta meg a várt enyhülést és békét. Hermione és Piton ugyan nem tudott róla, de a bál alatt sokszor elhangzott a nevük, és biztos nem örültek volna, ha tudják, miket mondtak róluk a többiek. A pletykaáradat feltartóztathatatlanul elindult a Roxfort falai közt,amiben főként egy mogorva bájitaltan tanár és egy eminens diáklány szerepelt, de volt, amelyik történetben csatlakozott a harmadik személy is, a sztár kviddicsező,vagy a szegény, féltékeny exbarát.

A sutyorgásokat csak felerősítette, mikor néhány elsőéves meglátta, hogy Hermione és Viktor együtt jönnek ki reggel a fiú lakosztályából, a lányon pedig a tegnap esti báli ruhája volt. Nem volt nehéz kitalálni, a mindig pedáns griffendéles iskolaelső bizony klubhelyiségen kívül töltette az éjszakát. A hír úgy terjedt, mint a futótűz.

Draco Malfoy a reggelinél még a villát is kiejtette a kezéből, annyira meglepődött. A tánc után biztosra vette, hogy Hermione és Piton végül egymás mellett kötnek ki, persze ő még nem tudott a parkban történtekről és az újabb vitájukról. Nem reagált semmit a hallottakra, de bosszús volt, amiért mindenki Hermionén köszörüli a nyelvét. Fogalma sem volt róla, a lány mennyit tud arról, hogy mindenki róla beszél, de mivel gyanította, Hermione visszament a klubhelyiségükbe, nem sokat tehetett. Pitont kereste a szemével, ám a tanára távollétével tűntetett. Draco remélte, hogy a reggeli végéig feltűnik, kíváncsi volt, ő vajon mit szól a dologhoz.

Piton azonban nem jelent meg,helyette viszont egy kócos, álmos és kivörösödött szemű Hermione lépett a nagy terembe. Szinte minden diák felé fordult, és újra suttogni kezdtek, de a lány vagy nem vette észre, vagy nem akart tudomást venni róla. Mögötte lépkedett ásítozva Ron, Harry és Ginny pedig kicsit lemaradva követték őket. Draco odament hozzájuk, és megkérte Hermionét, tartson vele a parkba, mert valamit meg sürgősen meg akar beszélni vele. A lány csodálkozva ugyan, de engedett a kérésnek.

-Mi ilyen fontos Draco?-kérdezte Hermione, mikor már kinnt sétáltak a tó mellett.

-Annyi mindent hallottam ma reggel, hogy csak kapkodom a fejem. De szeretném tudni az igazságot is.

-Miről?-ráncolta a homlokát Hermione. És mi mindent hallottál?

Draco felnevetett.

-Hol is kezdjem? Talán a kedvencemmel: te és Piton együtt vagytok, már évek óta, ezért is vetted mindig védelmedbe, tegnap éjjel pedig végre felvállaltátok, hogy egy pár vagytok. De mulatságos az a történet is, ami szerint Pitonra már ráuntál, és egyébként is már biztos a jelesed RAVASZ-on bájitaltanból, így Viktor Krumnál töltötted az éjszakát. És amin a legtöbbet nevettem: hogy szegény kicsi Ron Weasley ájultra itta magát a bál végére, mert te két férfival is csaltad folyamatosan. Bár, ennek azért van valóságalapja is, Ron valóban kicsit eleresztette magát.

-Mi a jó fenéről beszélsz Draco?-nézett rá döbbenten Hermione.

-Arról, hogy tegnap este óta a legvadabb pletykát keringenek rólad, és már a harmadik férfival hoznak hírbe. Persze Pansy bepróbálkozott azzal, hogy én milyen csalódott lehetek most, hogy pofára ejtettél, de nem jött össze neki, mindenki látta, hogy Cho-ban gyönyörködtem egész éjjel.

Hermione csak állt a vigyorgó mardekáros fiú előtt, mint aki lefagyott. Szinte beleszédült az új információkba, nem hitte volna, hogy az egész iskolát érdekelni fogja a magánélete.

-Hihetetlen, egyesek egy tánc miatt miket ki nem találnak. Mindegy, nem foglakozom vele, akkor talán megunják.

-Hermione, ez nem ennyire nem egyszerű-csóválta a fejét Draco. Az, hogy Krumról és rólad pletykálnak, az maximum bosszantó, de mivel nagykorú vagy, nem kerülsz bajba azért, mert ott aludtál. Viszont Piton teljesen más helyzet. Ő a tanárod, és ezzel még gondjaid lehetnek. McGalagony nem fog megdicsérni, de ez talán a kisebbik baj. A felügyelő bizottság alaposan rászállna az ügyre, ha kitudódna, és hidd el nekem Hermione, ha ez így megy tovább, ki fog. Már minden diák rólad beszél, előbb utóbb megtudja majd egy két szülő, és kész is a baj. Nem fogják ezt tolerálni. Pitont kirúgják, ahogy téged is, és örülhetsz, ha azt megengedik, hogy letedd a RAVASZ vizsgát.

Hermione majdnem elbotlott egy kiálló gyökérben, Draconak kellett elkapnia. Hallotta már Piton érveit, hogy tilos, és bajba kerülhetnek, de ennyire sosem mélyült el benne ennyire. Hova tette az eszét? A tanulmányai a legfontosabbak, ő pedig kockára teszi, ahogy Piton állását is. Sokkolta a hír, hogy mit is csinált eddig, úgy érezte magát, mint aki most józanodott ki.

-Igazad van Draco, teljesen elment az eszem. Csak tudod, ha a közelemben van, vagy rám néz..

-Vagy megcsókol-fejezte be Draco. Tudom Hermione, megértem, hidd el, de ha ez a dolog komoly kettőtök között, akkor meg tudjátok várni az év végét. Már csak pár hónap, és bár akkor is lesz aki majd rosszallja, bajotok már nem lehet belőle.

-Ugyan Draco-legyintett a lány. Hogy lenne komoly? Piton néha elveszti a fejét, de ez nem azt jelenti, hogy bármit is szeretne tőlem,elvégre párszor elküldött már. Ráadásul tegnap megkért, hogy ne aludjak Viktornál, de én nemet mondta és ..

-Hogy micsoda?-állt meg Malfoy. Mire kért téged Piton?

-Meghallotta, hogy Viktor arra kér, aludjak nála, ő pedig arra kért, ne tegyem.

-Hermione, viccelsz velem?-hitetlenkedett Draco.

-Mi bajod? Mi ebben a nagy dolog?

-Hermione, esküszöm neked tegnap megártott a mézbor. Perselus Piton azt kéri tőled, ne aludj egy másik férfinál, és azt mondod, nem érdekled őt? Szerinted hány nőt kért erre? Vagy hány nőhöz került annyira közel, mint hozzád?És te mégis azt állítod, teljesen közömbös irántad?

-Draco, tudom, hogy ez nagyon szépen hangzik, de akkor ott megkérdeztem tőle, hogy lesz-e köztünk bármi is. És nemet mondott. Bár, ahogy előbb összefoglaltad, kezdem megérteni. De ami a lényeg: abban a hitben van, hogy lefeküdtem Viktorral, innentől kezdve nem kell attól féljek, hogy esetleg nem tudja visszafogni magát.

-És valóban lefeküdtél Viktorral?-puhatolózott Draco.

Hermione nagyot sóhajtott.

-Azzal telt az éjszakánk, hogy én Piton miatt sírtam, ő pedig vígasztalt. Később főzött egy teát, amitől elaludtam. Ennyire volt izgalmas az együtt töltött éjszakánk.

-Talán jobb lenne, ha beszélnél Pitonnal, és végre tisztáznátok mindent. Ő sem akar bajt, te is végre megértetted, mennyire kockázatos. Csak ki tudtok valamit találni.

-Persze, Pitonnal annyira könnyű bármit is megbeszélni-gúnyolódott Hermione. Egyébként pedig szerinted milyen pletyka indulna el újra, ha meglátnák, hogy bekopogok Pitonhoz? Vasárnap délelőtt? Miután Viktornál aludtam…nem hiszem, hogy ez segítene.

-Igazad van Hermione. Akkor azt hiszem elég, ha messzire kerülöd.

-Könnyű azt mondani-morogta a lány. Holnap is van bájitaltanunk. Ő vajon hallotta a pletykákat?

-Fogalmam sincs. A reggelihez nem jött le. De el tudom képzelni, hogy már tud róla. Elvégre kém volt, ráadásul itt semmi sem marad titokban.

******

Draconak nem volt igaza. Piton nem hallott még semmit, ugyanis mélyen aludt. A Lángnyelv Whiskey hajnalra ütötte csak ki, így Piton a vasárnap délelőttjét az álmok birodalmában töltötte. Mikor Hope a szobájába hoppanált, hátratántorodott az alkohol szagtól, ami betöltötte a férfi lakosztályát.Gazdája még mindig a kanapén feküdt, az üveg azonban régen kigurult a kezéből. Hope Piton hortyogásából kitalálta, hogy nincs baj, gazdája csak alszik, így békén hagyta. Óvatosan rendet tett a szobában, és kinyitott egy ablakot. Aggódva pislogott a férfi felé. Gazdája nem szokott inni, még sosem látta ilyen állapotban, és ötlete sem volt mi válthatta ki ezt nála. Tudta, hogy tegnap volt a bál, talán ott történt valami? Szerette volna megkérdezni a többi házimanót, hátha tudnak valamit, de Piton egyértelműen megparancsolta, hogy ne beszéljen senkivel. Úgy döntött, hogy később visszajön, hátha akkor már ébren lesz. Hangos pukkanással hoppanált.

Piton a zajra felriadt. Zúgott a feje, és egy pillanatig azt sem tudta, hol van. Résnyire nyitott szemmel próbálta kideríteni, mi történhetett. A kanapén feküdt, a szobában azonban meglepően rendben volt minden, sőt a tegnap üvegeket sem látta sehol. Rögtön kitalálta, hogy Hope műve volt. Mialatt a zuhany alatt próbált magához térni, eszébe jutott a tegnap este is. Hermione…

A lány egyre több fejtörést és fájdalmat okozott neki,régen volt, hogy ennyire elhagyta magát. És még le is itta magát a lány miatt…ez nem mehet így tovább. Beszélnie kell vele, de tudta, erre most képtelen lenne. Újra és újra felvillant a kép előtte, ahogy Hermione bemegy Krum szobájába, előtte pedig becsapja az ajtót. Pedig még kérlelte is..Ő, aki soha, semelyik nőnek nem könyörgött Lilyn kívül. Miért van rá ekkora hatással?Tudta a választ. Hermione Granger gyönyörű,okos és határozott nő, aki ráadásul nagyon kívánatos,és a csókja..Piton libabőrös lett, de ezúttal nem a víz volt túl hideg. Mit kezdjen vele? Kerülje? Beszéljen vele?Nem, nem akar vele beszélni,ki tudja, lehet, hogy még fel sem ébredt. Elképzelte, hogy a lány Viktor karjaiban fekszik, és ettől ökölbe szorult a keze. Nem fog vele beszélni. Majd ő megoldja a problémájukat... Egyébként sem volt jól. Hova is tette a kijózanító főzetet..?

A hétfő reggel fájdalmasan hamar eljött. A diákok még ki sem tudták aludni magukat a bál óta, ráadásul szembesülniük kellett azzal, hogy a hétvégén mindennel foglalkoztak, csak a házi feladat nem. Harry és Ron reggeli közben próbálták összekaparni a bájitaltan házi feladatukat, miközben egy könyvvel takarták magukat. Hermione később ment le reggelizni, neki nem voltak ilyen gondjai, már pénteken megtanult és megírt mindent.A fiúk esdeklően néztek rá, de ő nem kegyelmezett. Még mindig reménykedett benne, hogy egyszer megtanulják a leckét, hogy ne hagyjanak mindent az utolsó pillanatra.

Egyébként is elég morcos volt. Továbbra is összesúgtak a háta mögött,ő pedig ezt egyre rosszabbul viselte. Azt hitte, Ronnak sem fog tetszeni, de a fiút annyira lekötötte Luna, hogy semmi mást nem látott és nem hallott. Viktorral nem találkozott, a fiúnak azt mondta, pihenni és tanulni szeretne, így nem tudta, őt hogyan érintették a diákok túlzott érdeklődése irántuk. Pitonról pedig végképp nem tudott semmit, a férfi egyetlen étkezésen sem jelent meg és a folyosókon sem futott össze vele. Kivételesen nem bánta. Félt vele találkozni abban a tudatban, hogy azt hiszi, Viktorral romantikus éjszakájuk volt.

A bájitaltan teremben már egyenesen remegett. Igyekezett nem törődni a mardekárosok szúrkálódásával, akik folyton azzal cukkolták, neki be sem kéne járnia, szeretője biztosan elnézné neki. Mikor Piton megérkezett, rögtön csend lett. Pálcaintés, recept a táblán-a szokásos első percek bájitaltanon. Nem szólt a diákokhoz, nem nézett feléjük. A diákok nem akadt fent ezen, megszokták Piton stílusát. Hermione volt az egyetlen aki észrevette, hogy a tanár a szokásosnál is sápadtabb és sötét karikák húzódnak a szemei alatt. Munka közben néha-néha rápillantott, de a tanár ezt nem viszonozta.

Óra végén azonban megszólalt:

-Ms Granger, megkérhetem, hogy maradjon itt még egy percre?

Hermione érezte, hogy elvörösödik, miközben hallotta a háta mögött Pansy gúnyos ciccegését. Piton felkapta a fejét, de nem reagált. Mikor azonban az utolsó diák is elhagyta a termet, a lány felé fordult.

-Mi baja van Parkinsonnak?

-Ezek szerint Ön nem hallott róla. Rólunk beszél szinte mindenki, hogy biztosan van köztünk valami. Rólunk, és még néhány emberről.

-Mégis kiről?

Hermione már fülig vörös volt.

-Hát…Viktorról, Ronról..

-Tehát az összes kedves fiú ismerőséről-felelte undok hangon Piton.

Hermione dacosan kihúzta magát.

-Nem teljesen, Ön ugyanis nem a barátom, és kedvesnek sem mondanám-vágott vissza.

Piton elfehéredett, Hermione szive pedig megesett rajta. Nem akarta, hogy a férfi azt higgye, már nem kedveli. Valamiért fontosnak tartotta, hogy még ha nem is lehetnek együtt, tudja, hogy nem ő akarta így.

-Tanár úr-szólalt meg békítő hangon. Félreértés történt. Én és Viktor…

-Kíméljen meg a részletes beszámolótól-közölte fagyos hangon Piton. Ugyanis nem érdekel mi történt. Csak ezt a papírt akartam odaadni.

Hermione felnézett a férfi kezében lévő lapra.

-Az micsoda?-kérdezte kíváncsian.

-Egy kérvény Ms Granger. Egy kérvény, hogy előre hozott vizsgát tehessen bájitaltanból. Úgyhogy van egy jó hírem az Ön számára.Soha többé nem kell az órámra jönnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://vandahpfanja.blog.hu/api/trackback/id/tr764655670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása