Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

22.fejezet Esti meglepetés

2012.07.16. 01:28

Teltek múltak a napok, és Hermione tovább szenvedett. Harryéknek annyit mondott, hogy a vizsgák miatt stresszes, de tudta, előbb utóbb be kell vallja az igazat. Pénteken lesz a következő bájitaltan, és még a két fiúnak is fel fog tűnni, ha nem megy be az órákra. Miután látták Pitonnal táncolni, össze fogják rakni a képet. Ráadásul nehezére esett hazudni továbbra is a legjobb barátainak.

Ginny nagyon megértő volt, de segíteni ő sem tudott rajta. Egyetlen dolog segített volna, ha a szeretett férfi közelében tehet, de ez lehetetlen volt, Hermione pedig nem mert tilosban járni. Csütörtök reggelre már émelygett, szédült a sok sírástól. Zombiként ment le reggelizni, de azonnal magához tért, mikor a tanári asztalnál meglátta Pitont. Hosszú pillanatokig néztek egymás szemébe, de mivel McGalagony is éppen reggelizett, Hermione elfordította a fejét, nem akart bajt. Viktor mellette ült és lelkesen magyarázott egy kviddics meccsről, amin játszik pár hét múlva. Hermione csak fél füllel hallgatta, szíve heves kalapálástól alig bírt koncentrálni. Összeszorult torokkal próbálta lenyelni a pirítósát, de attól félt, rögtön visszajön a reggelije.

Piton hasonló gondokkal küzdött a másik asztalnál. Pár napig a szobája magányában étkezett, de annyira hiányzott neki Hermione, hogy csütörtökre erőt vett magán. Lassan bánni kezdte döntését, mivel a lányhoz hasonlóan neki is nehezére esett, hogy ne mutassa ki fájdalmát és úgy tegyen, mintha minden rendben lenne. Gépiesen itta a kávéját, miközben csészéjének pereméje felett óvatos pillantásokat vetett a lányra.Látta, hogy Krum a fülébe duruzsol, ettől pedig hihetetlen féltékeny lett. Hermione látta a férfi dühét, és kétségbeesetten próbált tenni valamit. Viktort azonban nem küldhette el, ráadásul McGalagony jelenlétében vigyáznia kellett, mit csinál. Így összeszorított fogakkal bámulta az asztal lapját, miközben azon gondolkodott, mikor fog véget érni ez a rémálom. Nem segített a kedvén, mikor észrevette, McGalagony felé tart.

-Jó reggelt Ms Granger. Beszélhetnénk egy percet?

Hermione kíváncsian állt fel az asztaltól. Mi rosszat csinált már megint?

-Ms Granger, azt hiszem tegnap egy kicsit elvetettem a sulykot-kezdte a tanárnő. Tudom, mennyire fontosak a tanulmányai,és a RAVASZ fontos vizsga, így meggondoltam magam. Továbbra is részt vehet a bájitaltan órákon, de szeretném, ha órákon kívül nem találkozna és beszélne Piton professzorral. Ezt be tudja tartani Ms Granger?

-Igen és köszönöm szépen,hogy járhatok az órára.

McGalagony szúrós szemmel nézett rá, de Hermione annyira ártatlanul nézett, hogy kénytelen volt hinni neki. Hermione kicsit megkönnyebbülten ült vissza a reggelije mellé. Nem kell beszámolnia Harryéknak, ráadásul látni fogja Piton, igaz, 20 diákkal együtt.De ez is több mint a semmi. Felnézett a férfira, aki éppen McGalagonnyal beszélt. A tanárnő valószínűleg most mondja el neki is a döntését. Nem tudott semmi leolvasni a férfi arcáról, de meg mert volna esküdni, hogy mikor ránézett, halványan elmosolyodott.

Ha Hermione belelátott volna Piton fejébe, meglepődött volna. A férfi ugyanis hihetetlenül boldog volt, hogy láthatja majd a lányt az óráin. Ha már csak ennyi jutott nekik, ezzel is beérte. És holnap már lesz is órája.. Délutánra Hermione is tűkön ült. Bármit megadott volna, hogy láthassa Pitont. Viktor társaságára most nem vágyott, ezért megkérdezte Dracot, van-e kedve egyet sétálni. A fiú örömmel mondott igent, így nem sokkal később már a parkban rótták a köröket.

-Mi újság veled és Cho-val?-kérdezte Hermione.

Draco arca akarata ellenére derült fel.

-Hihetetlen ez a lány. Nem tudom, hogy Harry mit mesélt neked róla, de azt hiszem, nagyon megváltozott. Órákon át tudunk beszélgetni, rengeteget nevetünk, és a csókja…

-Jól van, ennyi elég lesz-nevetett Hermione. Tehát teljes a boldogság.Nagyon örülök nektek.

-Na és te és Piton?-puhatolózott Draco.

-Jaj Draco, ne is kérdezd. Annyi minden történt, az sem tudom hol kezdjem.

-Na mesélj.

-Megtörtént köztünk.

-Mi is pontosan?-vigyorgott a fiú.

-Tudod jól. Na jó, kimondom: lefeküdtünk. És csodálatos volt, de lebuktunk, méghozzá McGalagony előtt.

-Uhh, az kínos lehetett.

-Az hagyján, hogy kínos volt. Attól féltem, hogy ki fog rúgni. Választást ajánlott. Vagy soha többet nem beszélek Pitonnal, és az órájára sem járok, vagy elmehetek az iskolából.

-Mivel még mindig itt vagy, gyanítom az utóbbi mellett döntöttél-állapította meg Draco.

-Igen, persze. Muszáj levizsgáznom. RAVASZ nélkül sehova nem tudnék elmenni dolgozni, szükségem van erre. Piton persze nem is reagált semmit rá, eltűnt, mielőtt megmagyarázhattam volna.

-Sajnálom Hermione, ez szörnyű.

-Igen, de azért van valami jó hír is. McGalagony a reggelinél odajött, és közölte, hogy meggondolta magát, járhatok órákra. Persze Pitonnal nem beszélhetek továbbra sem, úgyhogy nem mondanám, hogy teljesen megnyugodtam.

-Ezt megértem. De mi lesz most veletek?

-Hogy hogy mi lesz? Hiszen most mondtam…

-Tudom, tudom, el vagytok tiltva egymástól-szakította félbe Draco. De könyörgöm Hermione, hiszen lefeküdtél vele, ez azért nem kis dolog. Nem tehettek úgy,mintha semmi sem történt volna.

-Nem is gondoltam Draco, hogy ilyen nagy jelentőséget tulajdonítasz a testi szerelemnek.

-Tele vagyok meglepetésekkel. Viccet félretéve, ez nem egy kínos első alkalom, amin pár év múlva majd mosolyogsz. Piton egy felnőtt férfi, akiről úgy sejtem, nem bújik ágyba akárkivel, és belőled sem nézném ki ezt. Ez komoly dolog, és szerintem igenis el kellene gondolkodnod, hogy hogyan tovább.

-Én igazat adok neked, de mégis mit tehetnék? Nem beszélhetek vele, azt sem tudom, ő mit akar. Nem akarom kihúzni a gyufát McGalagonynál.

-Mi lenne, ha baglyot küldenél neki?Vagy üzennél egy házimanóval?

-Igen, az nagyon személyes lenne-gúnyolódott Hermione. Egyébként sem biztos, hogy ő meg akarja beszélni. Lehet, hogy még mindig dühös, amiért nem őt választottam.

-Talán el kellene menjetek valahova, iskolán kívül.

-És gondolod nem tűnne fel McGalagonynak hogy egyikünk sincs az iskolában?

-Akkor nincs több ötletem Hermione. De még mindig azt mondom, hogy nem kéne annyiban hagyni. Na és mi van Viktorral?

-Na ő a másik probléma. Folyamatosan próbálkozik, én pedig már nem tudom, mit mondjak neki. Érthető, hogy csalódott, abban reménykedett, ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Ha nem lenne Piton, valószínűleg így is történt volna, de van. És igazad van, lefeküdtem vele, ezek után nem rohanhatok egy másik férfi karjaiba, és hogy őszinte legyek, nem is akarok.Én Perselus Pitont akarom.

Draco hirtelen átölelte Hermionét, majd mikor elengedte, vigyorogva így szólt hozzá:

-Végre hogy kimondtad Hermione.

*************

A griffendélesek úgy döntöttek, egy kis bulival lepik meg magukat estére. Ron igazi buli szervezővé lépett elő. Ő szerezte az italokat és az ételt a konyháról. Bár azt mondta, csak szeretné, ha mindenki jól érezné magát,igazából Lunát szerette volna elbűvölni.

McGalagony nehezen ugyan, de engedélyezte a mulatozást, azzal a kikötéssel, hogy ha valaki elalszik a másnapi óráiról, azt azonnali büntetőmunkára fogja. Mindenki egyetértően bólogatott, örültek neki, hogy a tanárnő ilyen engedékeny hangulatában van. Még azért sem szólt, hogy más házak tanulói is részt vesznek a bulin, annyit mondott rá csupán, hogy reggel jelszót változtat.

Mindenki lelkesen készülődött, Hermione volt csak kicsit morcos. Viktor Krum is jelezte, hogy jön, ő pedig nem akart arra gondolni, hogy a fiú pár pohár vajsör után mivel akar majd bepróbálkozni. Nem is készülődött, úgy döntött elég, ha összeköti a haját. Nem volt kedve mulatozni.

-Hermione, segíts kérlek feltenni a karkötőm-lépett be Ginny.

-Hova ez a nagy készülődés?-kérdezte Hermione miközben leültek az ágyra.Ez csak egy klubbuli.

-Elmondok egy titkot neked Hermione-kuncogott Ginny. Ha minden jól megy, mi Harryvel elmegyünk a Szükség Szobájába a buli után, és, hát…

-Oké, minden értek-mosolygott Hermione. Akkor megértem a készülődésed. És nem is tudom mit illik ilyenkor mondani. Jó szórakozást?

-Köszi. Annyira megértő vagy. Draco jön este?

-Igen, és Viktor is. Még mindig próbálkozik, de szerencsére a lányok hálótermébe nem tud feljönni. Maximum idemenekülök, ha túlzásokba esik.

-Fel tudna jönni egy fiú? Van erre valami bűbáj?-kérdezte Ginny.

-Szerintem biztosan van. Hiszen egy házvezető tanárnak is fel kell jönnie, ha baj van. És szerintem Dumbledore professzornak sem okozott volna gondot a bejutás. Egyébként is lehet, hogy csak a diákokra vonatkozik a varázslat.

-Értem.

-Ugye nem akarod ide felhozni Harryt?-kérdezte gyanakvóan Hermione.

-Dehogy-nevetett Ginny.Csupán érdeklődtem. Te mikor kezdesz készülni?

-Nem készülök Ginny, nekem nincs is kedvem szórakozni.

-Megértelek Hermione, de lehet, hogy jót tenne a lelkednek, ha kicsit foglalkoznál magaddal. Öltözz fel csinosan, és próbálj ki egy két bűbájt abból a könyvből, amit Viktortól kaptál.Segítek, rendben?

Hermione hagyta magát, és elment zuhanyozni. A báli ruháját nem vehette fel, helyette egy könnyű kis ruhát választott, a hátán mély kivágással. Bár ritkán hordott rózsaszínt, ez kifejezetten jól állt neki. Haját most nem fogta kontyba, csupán hátratűzte és kis loknikat varázsolt. Ginny szerint gyönyörűen nézett ki, de úgy érezte valami még hiányzik.

Dobogó szívvel nyitotta ki a fiókját, ahol a Pitontól kapott nyaklánc lapult. Igaza lett: így lett teljes a kép. Szomorúan simogatta a kis ékszert. Azon az éjszakán Pitonnal táncolt. Mintha fényévekre lett volna az este. De most nem szabad erre gondolnia. Muszáj jól éreznie magát a férfi nélkül is, hiszen úgy tűnik ez a jövő vár rá. Így hát erőt vett magán, és lesétált a klubhelyiségbe.

Nagyon sokan voltak már, a hangulat pedig remek volt. Ginny és Harry egy kis sarokban súgdolóztak, Ron pedig tőle szokatlan módon táncolni vitte Lunát. Üres üvegek voltak már így is szerte szét, így Hermione meg tudta érteni, mitől ez a jókedv. Észrevette Draco és Cho-t, akik a kanapén ülve beszélgettek.

-Sziasztok-köszönt oda nekik. -Szia Hermione-köszönt oda Draco. Örülök, hogy lejöttél. Gyönyörű vagy ma.

Hermione kicsit pironkodva nézett Cho-ra, hogy vajon a lány nem haragszik-e Draco bókja miatt. Meglepődve vette észre, hogy Cho nem bánja, sőt, ő is sugárzó mosollyal néz rá.

-Igen, szerintem is nagyon szép vagy-mondta neki Cho.

Hermione teljesen összezavarodott, de be tudta a mézbor jótékony hatásának a dolgot. Nemsokára Viktor is csatlakozott hozzá, aki már szintén elég ittas volt. Hermionénak hol a combjáról, hol a derekáról kellett lefejtenie a kezét. A lány kezdte már nagyon unni, így elindult a hálóterme felé.

-Felmehetek veled Hermione? Szeretnék veled valamit megbeszélni-lépett oda hozzá Cho.

Hermione nem tudta ugyan mire vélni a dolgot, de azért bólintott. Felérve Cho bezárta maguk után az ajtót.

-Valami baj van Cho?-nézett rá Hermione kérdőn.

Cho előkapta a pálcáját és villámgyors mozdulattal kimondott egy bűbájt. Bár kötelek nem jelentek meg, Hermione érezte, hogy a falhoz préselődik, és nem tud mozdulni.

-Cho mi a fenét csinálsz?-kérdezte kétségbeesve.

-Hermione nem kell megijedj. Csak mutatni szeretnék valami, és azt szeretném, hogy nyugton maradj közben. De nem akarlak bántani.

Hermione ámulva nézett a lányra, fogalma sem volt, mit akarhat neki mutatni. Nem kis megdöbbenésére a lány egyszer csak el kezdett változni. Hermione felismerte a százfűlé főzettől való átalakulást. Mivel a lány most nem ivott semmit, hamar kitalálta, hogy épp visszaváltozását látja Cho-nak. Illetve dehogy Cho-nak, hanem annak a valakinek, aki a lány álcáját öltötte magára. Teljes átváltozás előtt azonban az ismeretlen berohant a fürdőszobába. Hermione hallgatózott, a hangokból ítélve valaki odabent épp ruhát cserélt. Nem tévedett. Mikor az ismeretlen kijött a fürdőszobából, már nem Cho virágos blúza és fekete farmerja volt rajta, hanem egy nagy, fekete talár.

Hermione döbbenten felnyögött. Perselus Piton állt előtte a hálószobájában.

A bejegyzés trackback címe:

https://vandahpfanja.blog.hu/api/trackback/id/tr284658995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása